LIVRARE GRATUITĂ ORIUNDE ÎN ȚARĂ PENTRU COMENZI MAI MARI DE 100 DE LEI!

Jószívű balf*sz

Az önzetlenség mint marketingeszköz

Mielőtt céget indítasz, családot alapítasz, vezetővé válsz vagy az élet bármilyen területen hatalmat kapsz a kezedbe, kezdd azzal, hogy nézz mélyen magadba. Adj a világnak magadból amennyit tudsz és ne várj érte semmit cserébe. Ez az önzetlen hozzáállás olyan hálát és eredményeket hozhat, hogy szinte nincs más marketingeszköz, amit ezt überelné.

Úgy jöjjenek a vásárlóid, mint legyek a sz*rra.

Jószívű balf*sz

Az önzetlenség mint marketingeszköz

Mielőtt céget indítasz, családot alapítasz, vezetővé válsz vagy az élet bármilyen területen hatalmat kapsz a kezedbe, kezdd azzal, hogy nézz mélyen magadba. Adj a világnak magadból amennyit tudsz és ne várj érte semmit cserébe. Ez az önzetlen hozzáállás olyan hálát és eredményeket hozhat, hogy szinte nincs más marketingeszköz, amit ezt überelné.

Úgy jöjjenek a vásárlóid, mint legyek a sz*rra.

Kalákakönyv

Mit jelent ez?

legy

Az előző könyveimet is már úgy írtam, hogy voltak tesztolvasóim. Ez kb. 5 ember volt, akik azzal a becses feladattal voltak megbízva, hogy napi szinten kövessék az írásaim, adjanak visszajelzéseket és b*szogassanak, ha netán nem írtam meg a napi kötelező 5 oldalam. Ezzel a tempóval 30 nap alatt játszi könnyedséggel meg lehetett írni egy 150-200 oldalas könyvet. Ez a módszer kétszer már bevált, ezért úgy döntöttem, hogy ezt megcsinálom ezúttal nagyobb közönség előtt. Lehetőséget teremtettem arra, hogy akik türelmetlenek, és akiket érdekel a megpromózott új könyvem, azok „mostazonnal” olvashatják, ahogy én ezt írom.

(És megsúgom, hogy napi szinten becsületesen motivált az a tény, hogy vannak, akik fizettek ezért.) Szóval ezt a könyvet már akkor olvasta 50 ember, amikor épp írtam. Mindennap megosztottam a jegyzeteim egy erre szánt Facebook-csoportban, és lehetőségük volt napi szinten véleményeket és visszajelzéseket írni, ezáltal közben akár engem is befolyásolni. Ezekből szemezgettem, és a legjobb hozzászólásokat belefoglaltam az adott fejezetekbe. Így született meg a Kalákakönyv.

A könyvről

Jószívű balf*szok azok akikre számíthatsz, ha baj van. Az én szememben többet érnek, mint bármilyen profi szakember. Van az az embertípus, hogy ha egyszer megígért valamit, s még ha magának kárt is okoz, de tartja a szavát. Ha kell, túlórázik, ha kell, lemondja a délutáni programját, ha kell, hétvégén is tolja, mert van lelkiismerete és felelősségtudata. Azt hiszed, hogy ez sci-fi, de sok ilyen ember van. Sőt, lehet, hogy magadra ismersz, és pont emiatt utálod magad, s minden alkalommal elsírod, hogy „az én drága jó szívem fog a sírba vinni…”. Mert az ilyeneket általában kihasználják. Az a szándékom, hogy ezeknek az embereknek visszaadjam az önbizalmát. Az önzetlenség jó tulajdonság, de okosan kell használni. Az ilyen embereket gyakran kihasználják, és egy idő után kiégnek. De én hiszek abban, hogy ha elég bizalmat adsz valakinek, akkor bárki ilyenné válhat. Én legalábbis egyre több emberben látom ezt a szűz tisztességet, korrektséget. Ha valaki bizalmat előlegez meg neked, ösztönösen vissza akarod adni. Persze ez részint naivitás, és velem is b@sztak már ki a jóhiszeműségem miatt, de inkább higgyek ebben, mint hogy életem végéig rettegésben éljek, s azt figyeljem, hogy melyik utcasarkon b*sznak ki velem.

A szerzőről

Rancz Zsolt

32 éves erdélyi vállalkozó. A Neked könnyű, me’ céged van! sikerkönyv szerzője. Vállakozása a Wameleon design 10 éve foglalkozik reklámgrafikával, ami idő alatt több mint 500 márkának készítettek arculatépítést, reklámot, marketinget és vizuális márkaépítést.Személyes vesszőparipája a márkaépítés, melyben sajátos elképzelései és véleményei vannak és szókimondó stílusával írásai mindig fenn tartják a figyelmet.

Ajánlom

Vélemények a könyvről

Aczél Dóra
Aczél Dóratréner, a Grund School alapítója, elnöke
Read More
„A könyv nem a vállalkozóknak szól. Az, hogy történetesen Zsolt vállalkozó, így a saját történeteit írta le, és fókuszba a vállalkozói létet rakja: esetleges és eltörpül amellett, hogy a könyv embereknek szól. Szól nekem, aki civil szervezetet tartok fenn, szól nekem, aki anya vagyok, szól nekem, aki sokszor kiégtem már ügy-éltetésben, nekem, aki voltam jó szándékú, és az megtérült vagy nem, voltam számító, és az is megtérült vagy nem. Nekem szól, akinek hétköznapi élete van, akinek nem hétköznapi élete van, de emberekkel dolgozom, emberekkel élek.”
Nagy Károly
Nagy Károly RMKT-elnök, a PROMELEK ügyvezető igazgatója
Read More
„Javaslom minden kezdő, és nem csak, vállalkozónak mint olvasnivalót és gondolkodnivalót. Az érzelmek megélésétől kezdve, a partneri kapcsolatok megbecsülésén át el egészen csapatépítésig és árazásig sok értékes gondolatot oszt meg az olvasóval Zsolt. Hasznos lett volna, ha 20 évvel ezelőtt egy ilyen könyv a kezembe kerül.”
dr. Seer László
dr. Seer Lászlómarketingszakember, egyetemi oktató, BBTE
Read More
„Ez a könyv bizonyára úgy született, hogy a Menedzseri Tapasztalat, a Radikális Őszinteség és a Kendőzetlen Humor besétált egy bárba... Na de ez a történet nem viccként folytatódik, mert ezek hárman odabent találkoztak Zsolttal, aki a rá jellemző, full ritka történetmesélő képességgel és az utcai harcosokra jellemző hitelességgel adja át nekünk finoman csiszolt élettapasztalatát a KKV-k világáról, de arról is, hogy mit jelent nagyszívű embernek lenni egy olyan korban, amelyikben a vállalkozótól elvárja a környezete, hogy mindenféle méltatlan kompromisszumokat tegyen.”
Previous
Next

RENDELD MEG MOST!

Egy üzleti és marketing könyv Erdélyből, nem csak fiataloknak.

Nincsenek benne érthetetlen szakkifejezések és marketing „bikasz@r”.
Azt akarom, hogy te is megértsd!

2023. dec. 21-ig

80 lei
95 lei
80 lei
95 lei

+ HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szerző: Rancz Zsolt
Cím: Jószívű balf*sz
Alcím: Az önzetlenség mint marketingeszköz
Oldalak száma: 356
Borító: puhatáblás, ragasztott
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2023
ISBN: 978-973-0-39384-2

Shopping Basket

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Politica Cookies