Rancz Zsolt

Rancz Zsolt

Creative Director
iza

Rancz Izabella

Social Media Manager
iulian baciu

Baciu Iulian

Graphic & Web Designer
Kalaber Timea

Kalabér Timea

Illustrator

A Wameleon fejlődéstörténete
nagyvonalakban:

  • 2012, Kolozsvár – “Mindenhez is értünk ami média: Fotózás, Videózás, Animáció, Dizájn, Webfejlesztés, Programozás, VFX, Nyomtatás, Szövegírás stb.”
  • 2013, Kolozsvár – Megszületik a Wameleon név és csak dizájnnal foglalkozunk
  • 2014, Kolozsvár – “Minden ami design. Tervezünk bárkinek bármit”
  • 2015, Kolozsvár – Kezdő- és kisvállalkozások design partnere. “A sikeres vállalkozás titka egy jó logó és egy ütős cégarculat”
  • 2016, Szatmárnémeti – Cégbejegyzés. Hivatalosan is vállalkozás vagyunk. “Akinek nem tetszik az általunk tervezett dizájn, annak sz*r az izlése.”
  • 2017, Kézdivásárhely – A “cég” átköltöztetése Székelyföldre. “Bárcsak az ügyfél elmondaná, hogy mi legyen a hirdetésen, mert akkor gyorsabb lenne a dizájnolás. Na jó, találjunk ki mi valamit, hogy haladjunk.”
  • 2018, Sepsiszentgyörgy – “Csinálunk Facebook posztokat és állítunk be fizetett hirdetéseket is -> Tehát marketingesek vagyunk”
  • 2019, Sepsiszentgyörgy – Végre egy helyen a csapat egy valódi irodában. ” Úhh baszki, ez a marketing dolog sokkal mélyebb mint gondolnánk, ideje többet tanulni róla. Tehát akkor a siker titka = design + marketing?”
  • 2020, Sepsiszentgyörgy – Tudatos BRANDépítés – “Sikeres vállalkozás titka = Légy jó ember + Minőségi cucc (nem szerinted, hanem a vásárlód szerint) + Marketing ( ebbe k**vasok minden beletartozik) + motivált csapat + nagyon elégedett vásárló” + ja és design, végülis ezzel foglalkozunk 😅
  • Folytatás hamarosan…
Ja, és elárulunk egy igazán nagy titkot: a sikerhez nem elég CSAK egy jó design!
 
🦎 Ezzel a kijelentéssel valahol hátba szúrjunk saját magunkat, de az igazságot és az őszinteséget sokkal fontosabbnak tartjuk, minthogy átbsszunk bárkit is. Tudod, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kaméleont, ugye?
 
🦎Emberek vagyunk, bánjunk is úgy egymással. Nálunk az őszinteség a legfontosabb. Számtalan munkát utasítottunk vissza, csak azért mert azt láttuk, hogy az adott vállalkozás kudarcra van ítélve. Így a vállalkozót megkímélve plusz fölösleges köröktől és kiadásoktól.
 
(Nekünk is jól esik ha egy üzletbe az elárusító szól, hogy a kenyér, amit venni szeretnénk nem friss, ma lejár és ezért nem ajánlja…)

A csapatunk

Csapatunk jelenleg 4 tagból áll, de missziónk, hogy további emberekkel bővüljünk, több munkahelyet tudjunk biztosítani, ezzel egyidőben több munkát elvállalni, több vállalkozáson segíteni.
Természeten mindannyiunkban van kreativitás, azonban más-más téren. 

💡 Iulian a design kreativitás, sőt innovációban jeleskedik
✍️ Izabella a szövegírás és a social media nagy mestere
🎨 Timi az illusztrációkban utánozhatatlan
💫 Zsolt, aki mindezt képes úgy összegyúrni, hogy a végeredmény ne csak szép, de elsősorban HATÉKONY legyen.
 
Na, valahogy így néz ki a mi csapatunk, a mi munkásságunk, a mi missziónk és víziónk.

VELÜK DOLGOZ(T)UNK EGYÜTT

ÉS MÉG SOKAN MÁSOKKAL